Beneficiile Monitorizarii prin GPS

Beneficiile  Monitorizarii prin GPS
Unul dintre beneficiile aduse de tehnologia monitorizarii prin GPS este faptul ca prin intermediul acestor sisteme vei fi capabil sa "te regaseti", daca o sa te abati de la drum. In plus, vei fi capabil sa folosesti sistemul de monitorizare GPS pentru a mapa un curs al calatoriilor dvs.

In afara de siguranta, sistemul de monitorizare GPS ofera, de asemenea, alte beneficii, cum ar fi:

Sistemul de monitorizare al masinii, ajuta o persoana sa conduca mai eficient si in cele din urma acest lucru il ajuta sa economiseasca cheltuielile de combustibil. In plus, o persoana poate economi si timp pentru a ajunge la destinatie mai repede. In acest fel, nu este posibil numai sa ajungeti la timp la evenimente cruciale de intalnire sau conferinte, dar, de asemenea, de a petrece ceva timp de calitate cu cei dragi.
In plus, sistemul GPS  instalat pe telefon poate ajuta foarte mult o persoana sa obtina automat informatii GPS prin intermediul telefoanelor lor mobile.
Sistemul ofera avertismente, atunci cand soferii depasesc limita de viteza si astfel evita  producerea unui accident.
In afara de beneficiile mentionate mai sus, dispozitivele GPS ofera, de asemenea, alte beneficii importante. De exemplu, cu tehnologia  de monitorizare GPS, oamenii pot economisi o suma buna de bani. Aceste sisteme functioneaza pentru cateva luni, si, astfel, oamenii nu trebuie sa isi faca griji cu privire la cumpararea unui nou sistem de GPS in fiecare luna.

 

Monitorizarea prin GPS

Monitorizarea prin GPS

Este ora 5 dupa-amiaza, stiti unde se afla  toate vehiculele dvs. din flota auto? Folosind un sistem bun de pozitionare globala (GPS), nu doar localizeaza vehiculele din flota dvs., dar poate ajuta, de asemenea, sa monitorizeze kilometrajul  si consumul de benzina.

Aceste dispozitive mici, pot fi instalate oriunde intr-un vehicul si, folosind satelitii pentru a indica vehiculele dumneavoastra, va permite sa:

1. Localizati vehicule individuale cu o precizie de 500 de metri.
2. Monitorizeze consumul de benzina din fiecare locatie in care s-a aflat autovehiculul.
3. Pastrati o evidenta a kilometrajului  pentru fiecare vehicul.
4. Monitorizeze viteza unui vehicul.

Luati in considerare un dispozitiv GPS de monitorizare a autovehiculelor

Achizitionarea unui dispozitiv GPS poate fi mai putin costisitor, mai ales daca aveti o mica flota auto pentru a o monitoriza. Puteti  monitoriza kilometrajul, viteza si localiza vehiculele dumneavoastra, plus ca ofera soferilor un plus de confort in ceea ce priveste informatiile  de rutare (harti) si locatiile de afaceri si alte puncte de interes. Dar, cel mai important veti minimiza costurile afacerii Dvs., prin reducerea costurilor de combustibil si alte costuri operationale imbunatatind productivitatea si eficientizarea afacerii Dvs.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra Produse si in urma unei analize la cererea Dvs., vom face o oferta care sa se plieze cerintelor afacerii pe care o detineti.

Photo

admin

September 8th

GPS

Dispozitive de monitorizare a vehiculelor

Dispozitive de monitorizare a vehiculelor

Dispozitivele de monitorizare a vehiculelor, care includ GPS, inseamna ca  managerii de flote pot primi actualizari regulate cu privire la pozitiile tuturor  vehiculele lor, permitandu-le sa gestioneze funcţionarea lor mai eficienta, si de a pastra clientii prin actualizarea timpului de sosire, si de a monitoriza comportamentul conducatorului auto si siguranta acestuia. In ziua de astazi, de informatiile sunt  extrem de importante  pentru noi toţi si ne asteptam tot mai mult sa putem  accesa tot ceea ce avem nevoie, la o simpla atingere a unui buton. Afacerile nu fac exceptie de la acest lucru, si sistemele de monitorizare a vehiculului sunt o piesa-cheie a tehnologiei care permite fluxulde informatii. Nu numai companiile mari de transport, pot beneficia de aceste dispozitive de monitorizare. O gama mai larga de afaceri incep sa vada avantajele: de la firmele de inchirieri auto pentru companiile mici, pana la cele de livrare si servicii auto a caror clienti pot solicita online o comanda si imediat sa fie conectati  la un conducator auto in zona lor. Toate cererile sunt in crestere in ceea ce priveste  dispozitivele  de monitorizare a vehiculului si pare sa continue si pe viitor.

Photo

admin

July 25th

GPS

Monitorizarea Soferilor

Managementul Monitorizarii Vehiculelor

Managementul Monitorizarii Vehiculelor

Tehnologia GPS de monitorizare s-a raspandit in  general, in segmentele de activitate logistica, transport, transporturi, constructii si altele. Initial creat de armata Statelor Unite, tehnologia GPS a transformat astazi de la monitorizarea scumpa intr-un usor mode de utilizat si accesibil de a monitoriza un numar mare de vehicule in timp real. Daca sunteti interesat de managementul utilizarii GPS  pentru vehicule in compania dvs., GPSON  este gata sa va ofere un avansat sistem de management al vehiculelor comerciale, care va permite sa urmariti flota de autovehicule prin utilizarea capacitatii de identificare puternic e ale GPS-ului.

Daca detineti un parc mare de camioane de livrare, livrarea unor cantitati mari de marfuri de la un loc la altul, exista anumite riscuri asociate cu o intarziere accidentala sau furt. Managementul prin  GPS pentru camioanele comerciale, este un mod excelent de a asigura maximum de siguranta  pentru soferii dvs.,  vehicule si produse. Prin utilizarea sistemului de managemet prin GPS, managerii de logistica sunt complet echipati  pentru a monitoriza de la distant  vehiculele  companiei si de a determina locatia lor curenta, in timp real cu precizie de neegalat.

Ca si detinator  a unui parc de vehicule mare, veti  beneficia cu siguranta de gestionarea dispozitivelor GPS instalate in toate vehiculele comerciale. Sistemul de management al vehiculului funcţioneaza utilizand capacitatea de identificare puternice ale GPS-ului  si comunica la centru date despre flota prin reţeaua celulara  oferindu-va  informatiile cele mai exacte cu privire la localizarea vehiculului, consumul de combustibil, excesul de viteza, mersul la relanti si alte detalii de calatorie.

In acest fel, va permite sa reduceti costurile de combustibil si alte costuri operationale, in timp ce cresterea productivitatii este eficientizata pentru bunul mers al afacerii dumneavoastra. Acest sistem de monitorizare devine foarte util in intreaga lume, mai ales cand vine vorba de siguranta si performanta vehiculelor si mai ales a afacerii dvs.

Photo

admin

July 23rd

GPS

Monitorizarea Soferilor

Serviciul de monitorizare a flotei

Serviciul de monitorizare a flotei

Urmarirea si  monitorizarea prin GPS a  devenit o optiune “must have” pentru  companiile interesate in cresterea  productivitatii si siguranta activelor lor mobile. Ai nevoie de un serviciu intr-un mod eficient  si totusi usor de folosit de monitorizare a  flotei pentru a afla unde sunt vehiculele la un moment dat? GPSON  este locul potrivit unde puteti gasi un  sistem avansat de gestionare a flotei , sistem care este proiectat pentru a satisface orice nevoie a afacerii dvs. indiferent de dimensiunea flotei pe care o detineti. Odata cu cresterea cererii  serviciului de monitorizare a flotei, precum si progresele tehnologiei prin satelit, cu ajutorul monitorizarii GPS in timp real, solutie recunoscuta ca o optiune viabila atat pentru companiile mici si mari care se confrunta  cu o serie de bunuri mobile. Unul dintre cele mai importante lucruri pentru a intelege tehnologia GPS, este faptul ca este un sistem global care  utilizeaza semnalele de la sateliti si retelele existente celulare care determina  locatia  unui vehicul sau orice alt obiect de pe suprafata Pamantului.
Monitorizarea prin GPS,  poate sa conduca la economii substantiale, in multe aspecte: veti avea  acces non-stop la o gama larga de informatii de calatorie a  vehiculului (excesul de viteza, momentele de stationare, consumul de combustibil,  numarul de kilometrii si alte informatii), si, in acest fel, veti fi in masura  sa imbunatatiti productivitatea, in general, sa verificati serviciile de facturare si timpul pentru clientii dvs.  si sa reduceti  cheltuielile operationale. GPSON este solutia cea mai potrivita  pentru monitorizarea  bunurilor mobile din industria de transport , constructii si servicii. Scopul nostru este de a oferi  companiilor si persoanelor fizice,  INSTRUMENTE avansate pentru gestionarea flotei prin monitorizarea GPS  garantand costuri operationale mici, cresterea eficientei si imbunatatirea serviciului de clienti.

Photo

admin

July 21st

GPS

Monitorizarea Soferilor

Monitorizarea prin GPS a vehiculelor

Monitorizarea prin GPS a vehiculelor

Orice companie care desfasoara  afaceri peste granitele tarii trebuie sa aiba un control de localizare deplin asupra vehiculelor sale si a bunurilor mobile. Sunteti interesat in gasirea unui  cost-eficient si la indemana  intr-o solutie de monitorizare a vehiculelor dvs.? Bine ati venit la GPSON! Aici va vom oferi  un puternic sistem de monitorizare GPS in timp real pentru a urmari vehiculele din flota dvs. pe a afla unde anume se situeaza ele la un  moment dat.

Cu sistemul de monitorizare prin GPS oferit de noi,  veti sti intotdeauna  unde se afla vehiculele dvs., fara sa intrati in contact direct cu soferul. Sistemul de monitorizare in timp real  al vehiculului este o modalitate convenabila de a captura locatii ale fiecarui vehicul, impreuna cu rapoarte exacte cu privire la consumul de combustibil, excesul de viteza, timpul la relanti, ore de lucru motor, kilometraj si alte detalii de calatorie.

Datorita dimensiunilor sale mici, dispozitivul de monitorizare GPS poate fi instalat cu usurinta in orice vehicul ceea ce face mai usor monitorizarea chiar si pentru o flota mare de bunuri mobile. Odata instalat, acest sistem GPS de monitorizare a vehiculelor functioneaza utilizand  retelele celulare si semnalele existente prin satelit pentru a raporta locatia exacta a unui vehicul.  Monitorizarea prin  GPS a unui  vehicul este cel mai eficient mod de a gestiona o flota de vehicule comerciale de la orice computer sau dispozitiv mobil cu acces la Internet. Va va oferi informatii si cunostintele necesare pentru a prelua controlul deplin asupra vehiculelor  dumneavoastra, pentru a reduce costurile de operare si de a maximiza productivitatea.

Photo

admin

July 7th

GPS

Monitorizarea Soferilor

Solutie GPS Pentru Monitorizare Flota

Solutie GPS Pentru Monitorizare Flota

Detii o flota mica sau mare de vehicule care sunt utilizate in fiecare zi? Atunci,  sunteti constienti de costurile asociate cu managementul flotei intr-un mod eficient. Aici, la GPSON, ne-am angajat sa oferim companiilor si persoanelor fizice solutii puternice de monitorizare GPS pentru flote in timp real concepute pentru a asigura un control deplin asupra locatiei vechiculelor  dumneavoastra si miscarile lor.

Ca si manageri de logistica care adesea se confrunta cu un timp greu  de monitorizare a tuturor vehiculelor si activele, folosind solutia oferita de noi pentru monitorizarea  flotei poate face intr-adevar o mare diferenta. Sistemul nostru de monitorizare foloseste un dispozitiv de mici dimensiuni care poate fi usor de instalat pe orice vehicul pentru a determina imediat locatia sa curenta, viteza si pozitia. Prin folosirea semnalelor existente, prin satelit si retele celulare, sistemul nostru ofera companiilor gestionarea in timp real  a flotei vehicule pentru a monitoriza atat vehiculele cat  si angajatii.

Solutia noastra  de monitorizare a flotei  s-a dovedit eficienta prin reducerile cheltuielilor de servicii pentru toate tipurile de afaceri care detin un numar mare de vehicule si bunuri mobile. Sistemul global de gestionare a flotei prin monitorizarea GPS  vine cu capacitati excelente de diagnosticare, permitandu-va sa urmariti kilometrajul si combustibilul utilizat. Alte caracteristici utile ale solutiei noastre includ: rapoarte detaliate de calatorie, in timp real, permitandu-vă sa reduceti costurile operationale si de a spori veniturile.

Gestionarea eficienta a flotei inseamna  un control constant, de urmarire si monitorizare a vehiculelor companiei si a activelor. Sistemul  GPS de monitorizare a flotei ofera  functionalitatea necesara  pentru a ajuta managerii de logistica in urmarirea flotei lor si maximizarea eficientei operationale, cu investitii minime.

 

 

Photo

admin

July 5th

GPS

Monitorizarea Soferilor

Exista o pierde de combustibil in flota dvs. din cauza vitezei excesive, a timpului inactiv, sau alte comportamente ineficiente de conducere a angajatilor dvs.?

Exista o  pierde de combustibil in flota dvs. din cauza vitezei excesive, a timpului inactiv, sau alte comportamente ineficiente de conducere a angajatilor dvs.?

GPSON va ofera soluţia de monitorizare a flotei furnizand informatii cu privire la economiile semnificative in costurile de combustibil. Aceste economii sunt realizate intr-o varietate de moduri:
Limitarea vitezei si statul pe loc: 
Excesul de viteza iroseste mult combustibil. Rapoartele de monitorizare GPS, alerte, si harti de viteza va arata cine accelereaza si unde. Alertele pot fi trimise instantaneu conducatorilor auto anuntandu-i ca trebuie sa incetineasca.  Statul pe loc este o alta pierdere inutila de combustibil, aveti posibilitatea sa reduceti  costurile de carburant. Este indicat ca soferii sa opreasca motorul masinii, daca sunt inactivi de  mult timp.

Utilizare neautorizata:
Veti fi in masura sa determinati  atunci cand vehiculele sunt utilizate in afara companiei sau in cadrul afacerii, cu ajutorul rapoartelor de monitorizare prin GPS. Aceste capacitati pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orele normale in cadrul companiei  sau cu alte practici in afara acesteia.
Rute optimizate:

Dispozitivele de monitorizare oferite de GPSON,  va vor permite cu usurinta sa determinati  o rutare cat mai eficienta pentru a atribui in mod proactiv cel mai bun traseu pentru un vehicul sau vehiculele din parcul dvs. auto. Acest lucru poate dovedi  orele in asteptare ale conducatorilor auto sau pot prinde conducatorii auto prea lenti care sunt ineficienti si trebuie sa accelereze pentru a duce la timp jobul lor.

Deci, exista o solutie viabila pentru a imbunatati performanta angajatilor, precum si cresterea profitului companiei recurgand la sistemul de monitorizare prin GPS al flotei.
Daca sunteti interesati de achizitionarea unui dispozitiv de monitorizare prin GPS, va rugam sa vizitati pagina noastra Produse, si in urma analizei cererii dvs., va putem face o propunere a unui dispozitiv de monitorizare prin GPS, care sa se plieze cerintelor dvs.

 

Photo

admin

July 3rd

GPS

Monitorizarea Soferilor

Monitorizare GPS – Dacia Logan – Mai accesibil ca oricand

Monitorizare GPS – Dacia Logan – Mai accesibil ca oricand

Pentru uzul personal, monitorizarea prin GPS nu a fost niciodata mai accesibila. Oricine poate beneficia de o astfel de facilitate prin intermediul serviciilor noastre. Instalarea este extrem de facila si se face la orice service autorizat Dacia. Costurile de instalare sunt undeva intre 20 si 30 de lei depinde de service. Se vor conecta 3 cabluri simple, dispozitivul GPS fiind asezat undeva in cutia centrala din mijlocului bordului. De aici se va lega antena GPS si antena GSM care trebuie asezate undeva pe bordul masinii, preferabil in locuri greu accesibile dar in asa fel incat sa nu exista corpuri straine intre antene si cer. Prin intermediul sistemului de monitorizare se pot acorda informatii privind:

· Traseul efectuat de sofer

· Intrari si iesiri dintr-o anumita zone de geolocatie

· Depasiri ale vitezei regulamentare in localitate sau in afara localitatii

· Accelerari bruste sau mers sportiv

Un astfel de dispozitiv FM11 de Teltonika va va da siguranta ca puteti fi mereu in control in felul in care fiul sau fiica dvs. conduce autovehicului si puteti tine in frau foarte simplu posibilele acte de teribilism specifice varstei tinere.

 

Dispozitivele de monitorizare

Dispozitivele de monitorizare
Una dintre cele mai simple aplicatii sunt cele ale dispozitivelor de monitorizare prin GPS, care combina posibilitatea de a se localiza associate cu tehnologii de comunicatii, cum ar fi transmisia radio si telefonie. Monitorizarea este utila, deoarece permite centrului de monitorizare  de a monitoriza poziţia mai multor  vehicule sau persoane, in timp real. Aceasta poate include copii, criminali, politie si vehicule de urgenta, aplicatii militare, si multe altele. Dispozitivele de monitorizare sunt in diferite forme. Acestea vor contine intotdeauna un receptor GPS, software GPS, impreuna cu un mod de a transmite rezultatele coordonatelor. Ceasurile GPS, de exemplu, au tendinta de a utiliza undele radio pentru a transmite locatia acestora la un centru de monitorizare, in timp ce telefoanele folosesc tehnologia GPS mobilephone existent.Centrul de monitorizare poate folosi apoi aceste informatii pentru co-coordonare sau servicii de alerta. O cerere in domeniu este de a permite parintilor dornici de a localiza copiii lor, prin intermediul unui dispozitiv GPS. Monitorizare vehiculului  este, de asemenea, folosit pentru a localiza masinile  furate, sau prestarea serviciilor a conducatorului auto, cum ar fi localizarea cea mai apropiata a statiei de benzina. Politia poate beneficia, de asemenea, de utilizarea dispozitivelor GPS de monitorizare pentru a se asigura ca detinutul eliberat pe cautiune, nu paraseste zona trasata.

Photo

admin

June 16th

GPS
line
July 2018
M T W T F S S
« Sep    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
  • Links