Archive for September, 2012

Beneficiile Monitorizarii prin GPS

Beneficiile  Monitorizarii prin GPS
Unul dintre beneficiile aduse de tehnologia monitorizarii prin GPS este faptul ca prin intermediul acestor sisteme vei fi capabil sa "te regaseti", daca o sa te abati de la drum. In plus, vei fi capabil sa folosesti sistemul de monitorizare GPS pentru a mapa un curs al calatoriilor dvs.

In afara de siguranta, sistemul de monitorizare GPS ofera, de asemenea, alte beneficii, cum ar fi:

Sistemul de monitorizare al masinii, ajuta o persoana sa conduca mai eficient si in cele din urma acest lucru il ajuta sa economiseasca cheltuielile de combustibil. In plus, o persoana poate economi si timp pentru a ajunge la destinatie mai repede. In acest fel, nu este posibil numai sa ajungeti la timp la evenimente cruciale de intalnire sau conferinte, dar, de asemenea, de a petrece ceva timp de calitate cu cei dragi.
In plus, sistemul GPS  instalat pe telefon poate ajuta foarte mult o persoana sa obtina automat informatii GPS prin intermediul telefoanelor lor mobile.
Sistemul ofera avertismente, atunci cand soferii depasesc limita de viteza si astfel evita  producerea unui accident.
In afara de beneficiile mentionate mai sus, dispozitivele GPS ofera, de asemenea, alte beneficii importante. De exemplu, cu tehnologia  de monitorizare GPS, oamenii pot economisi o suma buna de bani. Aceste sisteme functioneaza pentru cateva luni, si, astfel, oamenii nu trebuie sa isi faca griji cu privire la cumpararea unui nou sistem de GPS in fiecare luna.

 

Monitorizarea prin GPS

Monitorizarea prin GPS

Este ora 5 dupa-amiaza, stiti unde se afla  toate vehiculele dvs. din flota auto? Folosind un sistem bun de pozitionare globala (GPS), nu doar localizeaza vehiculele din flota dvs., dar poate ajuta, de asemenea, sa monitorizeze kilometrajul  si consumul de benzina.

Aceste dispozitive mici, pot fi instalate oriunde intr-un vehicul si, folosind satelitii pentru a indica vehiculele dumneavoastra, va permite sa:

1. Localizati vehicule individuale cu o precizie de 500 de metri.
2. Monitorizeze consumul de benzina din fiecare locatie in care s-a aflat autovehiculul.
3. Pastrati o evidenta a kilometrajului  pentru fiecare vehicul.
4. Monitorizeze viteza unui vehicul.

Luati in considerare un dispozitiv GPS de monitorizare a autovehiculelor

Achizitionarea unui dispozitiv GPS poate fi mai putin costisitor, mai ales daca aveti o mica flota auto pentru a o monitoriza. Puteti  monitoriza kilometrajul, viteza si localiza vehiculele dumneavoastra, plus ca ofera soferilor un plus de confort in ceea ce priveste informatiile  de rutare (harti) si locatiile de afaceri si alte puncte de interes. Dar, cel mai important veti minimiza costurile afacerii Dvs., prin reducerea costurilor de combustibil si alte costuri operationale imbunatatind productivitatea si eficientizarea afacerii Dvs.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra Produse si in urma unei analize la cererea Dvs., vom face o oferta care sa se plieze cerintelor afacerii pe care o detineti.

Photo

admin

September 8th

GPS
line
September 2012
M T W T F S S
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
  • Links