Monitorizare GPS pentru oameni si animalele de companie

Securitate Personala si alerte SOS:

Multi oameni sunt destul de norocosi sa scape de grijile cotidiene in cele mai indepartate colturi ale lumii in calatorii de aventura si excursii. Solutiile noastre GPS, va permit sa pastrati cu usurinta contactul cu familia si prietenii cu privire la progresul dumneavoastra si ,de asemenea, sa luati legatura cu ei prin simpla apasare a unui buton de panica, in caz de urgenta.

De asemenea, pentru cei care lucreaza in medii cu risc ridicat, cei care detin acest dispozitiv, le poate aduce o stare de liniste, gandindu-se ca pot cere sprijinul colegilor, prietenilor, familiei sau serviciilor de urgent la o simpla apasare de buton.

Daca sunteti preocupat de securitatea personala din cauza naturii muncii dumneavoastra sau a calatoriilor pe care le faceti, un dispozitiv personal cu urmarire GPS are multe intrebuintari in ziua de azi….

Monitorizarea soferilor tineri:

Suferi de un atac de panica de cate ori copilul dvs. se urca la volanul unei masini?

Asa cum copilului dumneavoastra ii cresc responsabilitatile, cum ar fi privilegiul de a conduce o masina, nivelul dumneavoastra de anxietate creste si pe buna dreptate.

Instalarea unui dispozitiv GPS de monitorizare pe bordul masinii adolescentului dvs., de comun acord, va va aduce mai multa liniste, stiindu-va copilul in sigurata, de asemenea, cu aceasta ocazie puteti sa observati mai bine si comportamentul acestuia, si sa-l intampinati cu sfaturi menite sa va apropie mai mult unul de celalalt.

Puteti seta online pragurile de viteza, precum si zonele de alerta. Ori de cate ori vehiculul depaseste pragul de viteza stabilit, veti primi un mesaj text pe telefonul mobil, precum si un e-mail, anuntandu-va de incalcarea vitezei. Un vehicul instalat cu un dispozitiv de urmarire prin GPS, va va permite sa localizati pozitia vehiculului in cazul in care situatia a degenerat.

Urmarire GPS pentru copiii dvs.:

Ca si parinte,siguranta copilului si bunastarea acestuia, probabil este cea mai mare ingrijorare a dvs. Dispozitivele personale de urmarire prin GPS, sunt perfecte pentru a le utiliza in scopul de urmarire si monitorizare a copiilor dvs. Dispozitivele noastre sunt mici, si pot fi usor de plasat intr-un buzunar la jacheta sau rucsac. De asemenea, ele pot fi plasate si pe caruciorul copilului, permitandu-va sa monitorizati locatia copilului dvs.

Urmarirea GPS pentru o ruda sau un prieten in varsta( de exemplu, cei care  sufera de dementa sau alta boala)

Daca aveti o ruda in varsta, care este uituc, sau nu mai este capabil sa aiba grija de el insusi, poate doriti sa luati in considerare achizitionarea unui dispozitiv de urmarire GPS pentru el. Aceste dispozitive au dovedit in timp ca au salvat vieti. Fie ca sunteti ingrijoarat pentru o persoana mai in varsta, fie ca doriti sa ii stiti in siguranta acasa, un dispozitiv de urmarire GPS este incredibil de benefic.

Sunt beneficii enorme de la un asemenea dispozitiv GPS, pentru cei care sufera de dementa sau Alzheimer. De multe ori, acesti pacienti se pot pune pe ei insisi in pericol, precum si pe cei din jur. Va fi foarte dificil sa-i gasiti, mai ales daca acestia traiesc in orase mari.

In loc sa va ingrijorati din acest motiv, aveti posibilitatea sa achizitionati unul dintre aceste sisteme de monitorizare GPS, si sa va linistiti. Indiferent pentru ce anume le achizitionati, fie pentru motive de securitate sau sanatate, aceste dispozitive GPS va poate furniza linistea mintii dvs.

Persoana care utilizeaza aparatul, va experimenta, de asemenea, o usurare realizand ca ajutorul este doar la o apasare pe buton. Daca aveti parinti care locuiesc singuri, acesta este un mare beneficiu. Nu veti mai avea nevoie sa va faceti griji ca nu vor putea sa ajunga la telefon daca acestia vor cadea, sau vor deveni incapabili sa faca acest lucru.

Leave a Reply

Photo

admin

March 30th


Oameni si Animale de Companie

Securitate Personala


Tags: , , , , , ,