Securitate personala prin GPS

 

Urmareste-i pe  cei dragi – urmareste-ti bunurile de valoare

Cu rata violentei in crestere, oamenii se simt nesiguri si  va faceti griji pentru cei dragi si bunurile personale cat pentru si obiectele de valoare. Aici este momentul in care tehnologia va poate ajuta. Tehnologiile GPS devin din ce in ce mai omniprezente din moment ce si  costurile de productie au mai coborat.

In aceste zile nu sunt doar foarte practice pentru a-i proteja pe cei dragi si a sigura obiectele de valoare, dar este aproape o prostie sa nu te folosesti de dispozitivele personale GPS  de urmarire care iti ofera acea liniste de care ai nevoie. GPSON va ofera solutii de  securitate personala GPS  si un sistem de urmarire pentru uz personal cat pentru  utilizarea vehiculelor.

Cu trackerele noastre GPS, datele de localizare pot fi trimise pe telefoanele mobile sub forma unui mesaj text, puteti  seta limite pentru locatie care pot declanşa, de asemenea, notificari cand acestea au fost depasite. Si, pentru siguranta si securitate personala prin apasarea unui singur buton de panica, poate emite o alarma cu informatii despre locatie la mai multe numere de telefon alese. Cu noile inovatii in tehnologia GPS tracking, linistea dvs. este de asemenea construita!

Leave a Reply

Photo

admin

May 2nd


Securitate Personala

Sistemul personal de monitorizare


Tags: , , , , ,