Exista o pierde de combustibil in flota dvs. din cauza vitezei excesive, a timpului inactiv, sau alte comportamente ineficiente de conducere a angajatilor dvs.?

Exista o  pierde de combustibil in flota dvs. din cauza vitezei excesive, a timpului inactiv, sau alte comportamente ineficiente de conducere a angajatilor dvs.?

GPSON va ofera soluţia de monitorizare a flotei furnizand informatii cu privire la economiile semnificative in costurile de combustibil. Aceste economii sunt realizate intr-o varietate de moduri:
Limitarea vitezei si statul pe loc: 
Excesul de viteza iroseste mult combustibil. Rapoartele de monitorizare GPS, alerte, si harti de viteza va arata cine accelereaza si unde. Alertele pot fi trimise instantaneu conducatorilor auto anuntandu-i ca trebuie sa incetineasca.  Statul pe loc este o alta pierdere inutila de combustibil, aveti posibilitatea sa reduceti  costurile de carburant. Este indicat ca soferii sa opreasca motorul masinii, daca sunt inactivi de  mult timp.

Utilizare neautorizata:
Veti fi in masura sa determinati  atunci cand vehiculele sunt utilizate in afara companiei sau in cadrul afacerii, cu ajutorul rapoartelor de monitorizare prin GPS. Aceste capacitati pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orele normale in cadrul companiei  sau cu alte practici in afara acesteia.
Rute optimizate:

Dispozitivele de monitorizare oferite de GPSON,  va vor permite cu usurinta sa determinati  o rutare cat mai eficienta pentru a atribui in mod proactiv cel mai bun traseu pentru un vehicul sau vehiculele din parcul dvs. auto. Acest lucru poate dovedi  orele in asteptare ale conducatorilor auto sau pot prinde conducatorii auto prea lenti care sunt ineficienti si trebuie sa accelereze pentru a duce la timp jobul lor.

Deci, exista o solutie viabila pentru a imbunatati performanta angajatilor, precum si cresterea profitului companiei recurgand la sistemul de monitorizare prin GPS al flotei.
Daca sunteti interesati de achizitionarea unui dispozitiv de monitorizare prin GPS, va rugam sa vizitati pagina noastra Produse, si in urma analizei cererii dvs., va putem face o propunere a unui dispozitiv de monitorizare prin GPS, care sa se plieze cerintelor dvs.

 

Leave a Reply

Photo

admin

July 3rd


GPS

Monitorizarea Soferilor


Tags: , , , , ,