Solutie GPS Pentru Monitorizare Flota

Solutie GPS Pentru Monitorizare Flota

Detii o flota mica sau mare de vehicule care sunt utilizate in fiecare zi? Atunci,  sunteti constienti de costurile asociate cu managementul flotei intr-un mod eficient. Aici, la GPSON, ne-am angajat sa oferim companiilor si persoanelor fizice solutii puternice de monitorizare GPS pentru flote in timp real concepute pentru a asigura un control deplin asupra locatiei vechiculelor  dumneavoastra si miscarile lor.

Ca si manageri de logistica care adesea se confrunta cu un timp greu  de monitorizare a tuturor vehiculelor si activele, folosind solutia oferita de noi pentru monitorizarea  flotei poate face intr-adevar o mare diferenta. Sistemul nostru de monitorizare foloseste un dispozitiv de mici dimensiuni care poate fi usor de instalat pe orice vehicul pentru a determina imediat locatia sa curenta, viteza si pozitia. Prin folosirea semnalelor existente, prin satelit si retele celulare, sistemul nostru ofera companiilor gestionarea in timp real  a flotei vehicule pentru a monitoriza atat vehiculele cat  si angajatii.

Solutia noastra  de monitorizare a flotei  s-a dovedit eficienta prin reducerile cheltuielilor de servicii pentru toate tipurile de afaceri care detin un numar mare de vehicule si bunuri mobile. Sistemul global de gestionare a flotei prin monitorizarea GPS  vine cu capacitati excelente de diagnosticare, permitandu-va sa urmariti kilometrajul si combustibilul utilizat. Alte caracteristici utile ale solutiei noastre includ: rapoarte detaliate de calatorie, in timp real, permitandu-vă sa reduceti costurile operationale si de a spori veniturile.

Gestionarea eficienta a flotei inseamna  un control constant, de urmarire si monitorizare a vehiculelor companiei si a activelor. Sistemul  GPS de monitorizare a flotei ofera  functionalitatea necesara  pentru a ajuta managerii de logistica in urmarirea flotei lor si maximizarea eficientei operationale, cu investitii minime.

 

 

Leave a Reply

Photo

admin

July 5th


GPS

Monitorizarea Soferilor


Tags: , , , ,