Managementul Monitorizarii Vehiculelor

Managementul Monitorizarii Vehiculelor

Tehnologia GPS de monitorizare s-a raspandit in  general, in segmentele de activitate logistica, transport, transporturi, constructii si altele. Initial creat de armata Statelor Unite, tehnologia GPS a transformat astazi de la monitorizarea scumpa intr-un usor mode de utilizat si accesibil de a monitoriza un numar mare de vehicule in timp real. Daca sunteti interesat de managementul utilizarii GPS  pentru vehicule in compania dvs., GPSON  este gata sa va ofere un avansat sistem de management al vehiculelor comerciale, care va permite sa urmariti flota de autovehicule prin utilizarea capacitatii de identificare puternic e ale GPS-ului.

Daca detineti un parc mare de camioane de livrare, livrarea unor cantitati mari de marfuri de la un loc la altul, exista anumite riscuri asociate cu o intarziere accidentala sau furt. Managementul prin  GPS pentru camioanele comerciale, este un mod excelent de a asigura maximum de siguranta  pentru soferii dvs.,  vehicule si produse. Prin utilizarea sistemului de managemet prin GPS, managerii de logistica sunt complet echipati  pentru a monitoriza de la distant  vehiculele  companiei si de a determina locatia lor curenta, in timp real cu precizie de neegalat.

Ca si detinator  a unui parc de vehicule mare, veti  beneficia cu siguranta de gestionarea dispozitivelor GPS instalate in toate vehiculele comerciale. Sistemul de management al vehiculului funcţioneaza utilizand capacitatea de identificare puternice ale GPS-ului  si comunica la centru date despre flota prin reţeaua celulara  oferindu-va  informatiile cele mai exacte cu privire la localizarea vehiculului, consumul de combustibil, excesul de viteza, mersul la relanti si alte detalii de calatorie.

In acest fel, va permite sa reduceti costurile de combustibil si alte costuri operationale, in timp ce cresterea productivitatii este eficientizata pentru bunul mers al afacerii dumneavoastra. Acest sistem de monitorizare devine foarte util in intreaga lume, mai ales cand vine vorba de siguranta si performanta vehiculelor si mai ales a afacerii dvs.

Leave a Reply

Photo

admin

July 23rd


GPS

Monitorizarea Soferilor


Tags: , , ,