Monitorizarea prin GPS

Monitorizarea prin GPS

Este ora 5 dupa-amiaza, stiti unde se afla  toate vehiculele dvs. din flota auto? Folosind un sistem bun de pozitionare globala (GPS), nu doar localizeaza vehiculele din flota dvs., dar poate ajuta, de asemenea, sa monitorizeze kilometrajul  si consumul de benzina.

Aceste dispozitive mici, pot fi instalate oriunde intr-un vehicul si, folosind satelitii pentru a indica vehiculele dumneavoastra, va permite sa:

1. Localizati vehicule individuale cu o precizie de 500 de metri.
2. Monitorizeze consumul de benzina din fiecare locatie in care s-a aflat autovehiculul.
3. Pastrati o evidenta a kilometrajului  pentru fiecare vehicul.
4. Monitorizeze viteza unui vehicul.

Luati in considerare un dispozitiv GPS de monitorizare a autovehiculelor

Achizitionarea unui dispozitiv GPS poate fi mai putin costisitor, mai ales daca aveti o mica flota auto pentru a o monitoriza. Puteti  monitoriza kilometrajul, viteza si localiza vehiculele dumneavoastra, plus ca ofera soferilor un plus de confort in ceea ce priveste informatiile  de rutare (harti) si locatiile de afaceri si alte puncte de interes. Dar, cel mai important veti minimiza costurile afacerii Dvs., prin reducerea costurilor de combustibil si alte costuri operationale imbunatatind productivitatea si eficientizarea afacerii Dvs.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra Produse si in urma unei analize la cererea Dvs., vom face o oferta care sa se plieze cerintelor afacerii pe care o detineti.

Leave a Reply

Photo

admin

September 8th


GPS


Tags: , , ,