Monitorizare GPS-GSM persoane

Personal GPS-GSM Tracker / Monitorizare persoane prin GPS-GSM

                GH3000 este un dispozitiv electronic de tip handheld care poate fi atasat unui animal sau unei persoane cu scopul monitorizarii prin localizare prin GPS. Fiind un dispozitiv electronic similar cu un telefon mobil el functioneaza pe baza de cartela sim si poate transmite coordonatele GPS prin doua modalitati:

1.       GPRS – prin intermediul internetului

2.       SMS – la un numar de telefon in prealabil configurabil

Ca personal tracker – handheld-erul GH3000 se foloseste pentru copii sau persoane cu diverse dizabilitati (lipsa vederii) sau suferind de anumite boli (pierdere temporara de memorie, epilepsie, etc). Aparatul are senzor care detecteaza caderea unei persoane si transmiterea imediata a unei alarme (prin SMS) catre un numar de telefon mobil presetat.

De asemenea aparatul de localizare are un buton de panica sau de alarma care daca este apasat determina localizatorul sa trimita un SMS catre un numar de telefon prestabilit. Aceste mesaje SMS trimise ca alarma pot fi repetitive (setate la intervale regulate) si indica fiecare dintre ele in ce locatie se afla persoana care poarta localizatorul.

Monitorizarea GPS prin intermediul unei aplicatii web este insa cea mai completa si cea mai eficient. Prin intermediul unei interfete online un utilizator se poate loga la aceasta aplicatie cu ajutorul unui nume de utilizator si o parola si poate accesa informatii despre traseul efectuat de persoana respectiva, ora si data la care a trecut prin diferite locatii identificate pe harta.

Interfata de monitorizare GPS este foarte prietenoasa, permite alarmarea utilizatorului atunci cand subiectul monitorizat iese dintr-un geo-fence (un perimetru virtual care reprezinta o arie geografica reala).

Timpul de lucru al aparatului de localizare poate ajunge si la 96 de ore ceea ce il face sa fie unul dintre cele mai performante aparate din punctul de vedere al timpului de operare / standby!

Locatia geografica in care se afla localizatorul GPS poate fi urmarita atat pe un calculator legat la Internet cat si direct pe ecranul unui telefon mobil cu acces la Internet (smartphone) care are posibilitatea de a afisa o harta.

Aplicatia web permite vizualizarea traseului pe doua tipuri de harti agreate de majoritatea utilizatorilor de Internet:

·         Google   Maps           

                                            

·         Bing Maps

Localizatorul GH3000 poate fi folosit si ca telefon cu functii simplificate. Poate apela un numar limitat si prestabilit de numere de telefon. Un copil nu va putea suna de pe el decat numerele care i-au fost prestabilite de catre parinti in memoria interna.

Aparatul poate suna si/sau poate vibra cand este apelat. In modul "spy" insa poate fi sunat iar aparatul de localizare raspunde automat fara a vibra sau suna in asa fel incat subiectul urmarit sau persoanele din jurul sau nu stiu ca aparatul este ascultat. Aceasta functie este utila daca persoana care il poarta este rapita sau se afla intr-o situatie in care cei din jur nu ar trebui sa stie ca subiectul este monitorizat.

Localizatorul necesita montarea in interiorul sau a unei cartele GSM (900 / 1800 MHz). Costurile de utilizare ale acestei cartele depind de lista de tarife a operatorului GSM ales de catre dumneavoastra pentru acea cartela.

                Sistemul de monitorizare persoane / animale de companie este disponibil solicitand o oferta din pagina de Contact. Pentru fiecare dispozitiv  GH3000 cumparat de la noi veti primi gratuit un cont unic de acces si monitorizare al dispozitivului  prin intermediul  IMEI-ului valabil gratis pe o perioada de 6 luni de la data cumparari. Ulterior serviciu poate fi in continuare disponibil contra unui pret de 7 EURO fara TVA pe luna. Costurile de utilizare a cartelei depin de lista de tarife ales de operatorul GSM.

 Serviciul de monitorizare GPS este disponibil 24 de ore, 7 zile din 7 in permanenta printr-o aplicatie WEB dedicata si acesibila prin utilizator si parola.

Pentru companiile de tip servicii de curierat, agenti de vanzari, livratori de pizza, servicii de field, hosstess sau promotii stradale acest tip de serviciu prin monitorizare si localizare GPS – GSM este ideal pentru a pastra un control real asupra afacerii dvs. Va rugam consultati sectiunea Corporate GPSON pentru detalii privind oferta noastra pentru companii.

Leave a Reply